El dilluns comencen les inscripcions per a la piscina

Les obres aquestes darreres setmanes avancen a gran velocitat, i aquest dilluns 4 de febrer s’obre l’oficina d’informació i inscripció per al que es coneixerà com “Complex Esportiu Municipal d’Alella” que oferirà als seus usuaris dues piscines, bany de vapor, sala de musculació de 300 m2 i quatre sales per a activitats dirigides.

L’oficina estarà ubicada a la plaça de l’Ajuntament i obrirà de dilluns a divendres de 10 a 14h i de 17 a 21h, i dissabte de 10 a 13h.

Fa una setmana vam aprovar les tarifes per a les noves instal·lacions. Els preus varien en funció de l’edat i els horaris. L’abonament mensual per als adults és de 36€, per a la gent de més de 60 anys de 24€ i per als fills dels abonats de 6 a 15 anys 17€. La matricula per als adults és de 60€, però per a tothom que s’inscrigui abans no comenci a funcionar el complex tindran un descompte del 50%, una revisió mèdica esportiva i una bossa gratuïta.


Les previsions ens fan creure que el mes d’abril serà el moment tan esperat per molts ciutadans d’Alella que des de fa molts anys han reivindicat la nostra piscina.

Anuncis

4 thoughts on “El dilluns comencen les inscripcions per a la piscina

  1. Andreu,Estic indignat amb els preus de la piscina. Et convido a mirar-te la web de l’Esportiu Claror (un dels que té millor gestió de Barcelona).Abonament familiar (a tota hora i amb tants fills menors d’edat com tinguis): 54.25 euros.Alella: El mateix amb un fill: 89,i 17 més per cada nen major de 5 anys.Una vergonya de gestors. Ajuntament d’esquerres? Jo el Sant Pare!Espero que rectifiqueu i que apliqueu descomptes familiars, que no els heu tingut en compte.Atentament,Jordi Rovira

  2. Ja la tenim!!Si, la piscina i també les tarifes ELITISTES. He llegit en aquest mateix blog que els alcaldes del maresme feu reunions entre vosaltres, doncs hauries de parlar amb el de Premià, la piscina de aquest poble si que te uns gestors que han fet unes tarifes MUNICIPALS, no de club PRIVAT com les vostres, un ajuntament d’esquerres que sembla no tenir en compte les families, nosaltres paguem 56€ per 2 adults i 3 filles, aquestes no paguen fins als 9 anys,en Alella aixó ens costarà 106€, i no tenim bonificaciò per familia nombrosa.No se com un Ajuntament d’esquerres ha triat uns gestors que aplican aquets preus.Per això hem estat esperant amb tanta il.lusió aquesta piscina?On teniu l’esquerra?Salud i peles per la piscinaAgustín Zapirain

  3. Volia fer un parell de reflexions sobre els dos comentaris referents als preus del nou complex esportiu.Els preus de la instal·lació són competitius en una comparativa amb d’altres equipaments públics i privats d’aquesta tipologia.Si que es cert que en els casos de famílies, com la meva mateixa, amb criatures, abonar-la tota es una despesa considerable. Però si es compara el preu dels menors, 17€, amb el d’altres activitats extraescolars ofertes en el municipi torna a ser competitiu. L’oferta de la nostra instal·lació és d’aigua però també d’activitats dirigides i de manteniment físic orientades als adults.Cal tenir en compte que la instal·lació parteix de zero i fins el moment en que s’aconsegueixi el nombre d’abonats suficient poden passar tres anys en que hi hauran pèrdues econòmiques.Pel que fa a l’ús per als infants des de l’Ajuntament estem treballant perquè es pugui oferir natació des de l’escola Fabra, i el casal d’estiu municipal, Estiu i Esport, inclourà el gaudi de la piscina. Un govern d’esquerres és aquell que intenta gestionar eficientment els recursos de que disposa, oferir serveis de qualitat a la ciutadania i treballar perquè tothom tingui les mateixes oportunitats.

  4. Andreu,Primer, gràcies per contestar.Totalment d’acord amb el darrer paràgraf sobre què vol dir una política d’esquerres. M’ha agradat en especial això de “les mateixes oportunitats”. Sé de gent que volia deixar Premià o el Masnou i que no ho faran o si ho fan, amb un cost considerable! Llàstima que no apliquis la teoria a la pràctica!Tu que saps d’economia, com pots parlar de preus competitius respecte a les activitats del poli que són força cares? Quan parlem de monopolis no hi ha possibilitat de competència i per tant de preus competitius. I d’això us aprofiteu, del monopoli que comporta que no hi hagi gaires possibilitats de canviar d’empresa. (d’Ajuntament en aquest cas!)El raonament que és una activitat nova i per tant ha de ser més cara va contra la llei del mercat: quina empresa comença sent més cara que les de la competència? Tot al contrari: ha de començar “perdent” per guanyar-se un lloc en el mercat! Per què hem de pagar més que al Masnou o Premià si no en sabem la qualitat del personal, de la instal·lació…? Saps què, penso que tot és més qüestió de color de partit polític, i de prioritats. (Per què a Santa Coloma, d’on sóc jo, la quota aldulta és de 34 i de 32 si s’apunta la parella, amb unes instal·lacions millors que les d’aquí i un personal que ja saps que funciona?)Respecte a l’afirmació que és competitiva en preus respecte a altres instal·lacions semblants… Me’n pots posar algun exemple? És que pel que he estat mirant no n’he trobat cap de tan cara! PD: De jove jugava sovint al Monopoly, i guanyava sovint, però amb genis com els de l’UFEC (podrien dir-se “ofec”) jo no guanyaria ni una partida. De bon rotllo, eh! Visca els monopolis i els neo-cons! I tranquil, que a Alella hi ha NEO-CONS de sobres que no consideren cap ofec aquestes quotes “competitives”. Gent, però, que mai mourà un dit per millorar la qualitat de vida dels alellencs i que tampoc els importarà si paguen 8, 15 o 50 euros més al mes que en un altre lloc: total, parlem de xavalla!Salut, (i perdona pel meu romanticisme de parlar d’esquerres, quan això ja no es porta).Jordi Rovira

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s