La setmana: Mercat municipal, mobilitat i actes de proximitat

La precampanya continua i dimecres vaig participar a un acte al Masnou amb en Josep Bargalló, on va desplegar tot un seguit d’arguments de per què Esquerra és l’opció per defensar el país a Madrid.


Dijous es va tornar a encendre la qüestió del trasllat de la NII a arrel d’una reunió organitzada pel secretari de mobilitat Manel Nadal amb les plataformes i els alcaldes del Masnou, Premià de Mar i Vilassar de Mar. Avui per avui les posicions de les diferents formacions polítiques divergeix i caldrà fer un esforç entre tots per tal de trobar punts de consens amb el sentit comú com a mínim comú denominador.

Divendres vam entregar els premis a les millors receptes presentades a Alella del concurs promogut per la Xarxa de Mercats municipals de la Diputació de Barcelona. Les receptes guanyadores seran publicades en un llibre que recollirà les de totes les comarques barcelonines.

Aquest acte va tenir una significació molt especial perquè ha estat el primer que fèiem dins del mercat d’Alella des que sóc alcalde. El comerç local, i especialment el mercat municipal fan xarxa i donen vida al poble.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s