Un sopar amb Barack Obama

Barack Obama porta recaptats més de 193 milions de dòlars per a la seva campanya a la nominació com a candidat del Partit Demòcrata a les eleccions a president dels EEUU que se celebraran el proper mes de novembre.

El que diferencia Obama dels altres candidats demòcrates i republicans actuals i passats és que a dia d’avui més d’un milió de nord-americans han donat diners de la seva butxaca per finançar la campanya d’Obama. Una de les coses que retreuen des del seu equip de campanya a la seva rival Hillary Clinton, que porta recaptats 169 milions de dòlars, és que els lobbys de Washington, els grups econòmics amb interessos són qui la financen i per tant qui la influiran i intentaran “cobrar” la seva col·laboració si acaba sent presidenta dels EEUU. John McCain, candidat del Partit Republicà ell ja sí a president, porta recaptats poc més de 64 milions.

La última proposta de l’equip d’Obama és que totohom que faci un donatiu entre el 24 de març i demà 31 entra en un sorteig per a un sopar íntim de quatre seguidors amb Barack Obama.

El procés de primàries d’ERC, exemple de transparència i democràcia interna d’un partit polític, també haurà de comportar que els candidats demanin suport econòmic als seus seguidors per tal de poder finançar les seves campanyes a la presidència i secretaria general.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s