Inversions a Alella. El Full 238

La situació de sequera en què es troba el nostre país i la determinació d’aprofitar els recursos hídrics del nostre subsòl ha portat al govern municipal ha tirar endavant una inversió de prop de 900.000 euros per tal de recuperar l’aigua de sis pous i dues mines de titularitat pública. Es tracta d’una mesura per a la qual s’ha sol·licitat una subvenció a l’Agència Catalana de l’Aigua, però que s’executarà amb independència que aquesta sigui concedida totalment o parcial. El conjunt de les actuacions previstes estaran completades abans de sis mesos i permetran d’incorporar a la xarxa d’abastament al voltant de 360.000 m³ cada any; és a dir, una tercera part del total d’aigua que consumim els alellencs.

Recentment hem conegut l’import i les inversions municipals que mereixeran la col·laboració econòmica de la Generalitat de Catalunya per al període 2008-2012. Rebrem més d’un milió i mig d’euros, una quantitat que dobla l’import concedit al nostre poble l’any 2003 i que quadriplica el de 1999. Aquests diners seran destinats a impulsar els principals projectes d’aquest mandat: el Passeig de la Riera, la biblioteca de la Fàbrica de Pintures i el nou Casal d’Alella de Can Calderó. A aquestes tres actuacions cal sumar-hi l’arranjament de la zona verda situada entre el nou complex de la piscina i les pistes exteriors del polisportiu, la substitució de l’enllumenat del barri de Can Magarola i la millora del dipòsit que subministra aigua a Alella Parc.

Per finalitzar, voldria demanar la vostra col·laboració per estalviar aigua, especialment en aquests moments, i recordar-vos la prohibició de regar jardins i omplir piscines amb aigua procedent de la xarxa d’abastament.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s