Visita de la gent de Carquefou

Fa massa dies que no escric i tinc unes quantes coses per explicar. Començarem pel darrer i intentaré recuperar el temps els propers dies.

Ahir dijous vam rebre els nostres amics de Carquefou que ens visiten en la segona part de la celebració del desè aniversari del nostre agermanament. Amb l’alcalde Claude Guillet han vingut dos dels nous regidors incorporats en les darrers eleccions, en Mickaël Cadot responsable de l’Agenda 21´, i la Véronique Bouet, responsable de la Vida Associativa i Proximitat, dues persones joves amb les que hem pogut compartir la nostra experiència. Ahir vam fer una botifarrada a Can Gaza i demà els mostrarem la nostra escola bressol, el complex esportiu municipal de la piscina i la Fàbrica de Pintures, futura biblioteca.

Escrits relacionats:

Notícies de Carquefou (març 2008)
La visita a Carquefou en imatges (octubre 2007)
Deu anys d’agermanament amb Carquefou (octubre 2007)

Anuncis

One thought on “Visita de la gent de Carquefou

  1. Aprofito aquest comentari per anunciar-te que, amb una colla de blocaires que compartim la simpatia per ERC però que discrepem de la línia que la direcció actual ha imprès en el partit, hem creat el portal de blocs Blocs amb Estrella (www.blocsambestrella.cat) amb l’objectiu de donar suport a la renovació d’Esquerra Republicana de Catalunya, un canvi que entenem que només pot arribar de la mà de Joan Carretero i Rut Carandell.Vist que els mals de la situació actual que pateix Catalunya provenen en bona part de les decisions de Carod i Puigcercós, crec que hem de començar per aquí. M’agradaria que hi fessis una visita i que t’hi adhereixis si t’engresca la idea. Seria bo que et pengessis el bàner i si fas un article sobre el tema te’l publicarem al portal.Gràcies.No podrem votar al congrés, però és clar que el resultat ens afectarà i farem tot el que estigui a les nostres mans per aconseguir un resultat positiu. Passa-ho.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s