En memòria d’Albino Gallo

Aquest vespre passat ens ha deixat l’Albino Gallo. Després d’una llarga malaltia a la que ha plantat cara durant molt de temps, la setmana passada es van precipitar els esdeveniments. Sent-ne ell conscient que arribava l’hora, divendres ens vam poder acomiadar i vam lamentar que la col·laboració que havíem iniciat en els darrers mesos per a la promoció dels nostres vins no pogués continuar.

Fa dues setmanes vaig poder compartir a casa seva un esmorzar de forquilla i ganivet que em va permetre conèixer de més a prop la seva personalitat, la seva generositat, vam compartir la necessitat de preservar les vinyes i el paisatge del nostre poble, i em vam deixar de manifest el seu amor per Catalunya i per Alella.

Vull recordar com el mes de novembre de 2006 va començar a fer campanya, com va penjar i despenjar ell sol més de 300 cartells i com una part de la gent d’aquest poble li va reconèixer el seu esforç i les seves idees.

Un amic meu m’explicava com a unes eleccions al Masnou a principis dels 80 l’Albino s’havia presentat amb el lema “El Gallo cantará”. Ara ja, desgraciadament l’Albino no cantarà. Descansi en pau.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s