Preservant la identitat. El Full 240

El darrer ple municipal vam aprovar la proposta d’ampliació del sòl protegit a Alella. De 211 hectàrees en l’actualitat fins a 538 del total de 959 hectàrees de les quals consta el nostre terme municipal. Aquesta és una iniciativa que busca la preservació i el manteniment del nostre entorn i paisatge en el futur, és dir, fer perdurar la nostra identitat com a poble i intentar posar en valor allò que ens diferència i dona personalitat: les nostres vinyes i boscos. La nostra proposta, conjuntament amb les d’alguns altres municipis integrants del Consorci del Parc, hauran de ser aprovades per la Generalitat de Catalunya.

Alella fa estiu de Sant Joan a Sant Feliu, amb aquest títol heu rebut a les vostres cases la proposta conjunta, per primera vegada, de totes les activitats lúdiques i culturals que s’ofereixen des de l’Ajuntament durant aquestes sis setmanes que ens porten fins a la Festa Major. Una oferta força completa per tal que tothom qui vulgui pugui trobar el seu moment de lleure en el nostre poble aquest estiu.

Per últim, volia recordar que en l’anterior edició d’aquest butlletí us transmetia el meu acord amb l’Albino Gallo per tal que col·laborés amb mi en els temes del món del vi. Desgraciadament els fets es van accelerar i la malaltia contra la que lluitava des de feia temps va poder amb ell i el passat 16 de juny l’Abino ens va deixar. Deixeu-me des d’aquí fer-li un reconeixement públic per la seva voluntat, per damunt de tot, de treballar pel seu poble: Alella.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s