Els grans projectes. El Full 241

L’agost torna a ser aquí i després de la Festa Major decau el ritme de la vida municipal i associativa. És un bon moment per posar-vos al corrent de l’estat dels grans projectes que s’han de materialitzar aquest mandat.
La redacció del projecte arquitectònic del passeig de la riera, en el tram entre el carrer de les Heures i el pou sorrer, va endavant i esperem tenir-lo aquesta tardor per tal de poder començar les obres l’any vinent.

Aquest mes de juliol s’ha concretat el suport tècnic i econòmic que vam sol·licitar a la Diputació de Barcelona per engegar el projecte del nou Casal d’Alella a Can Calderó, la qual cosa ens ha de permetre aquesta tardor treure a licitació la redacció del projecte arquitectònic d’aquest equipament sòciocultural.

Pel que fa a l’àmbit de la Fàbrica de pintures, s’han definit ja, també amb el suport de la Diputació, les necessitats de la nova biblioteca i s’estan redactant els treballs tècnics previs que permetran a primers de l’any vinent treure a concurs la redacció del projecte.

Un cop repassats els projectes que són responsabilitat directe de l’Ajuntament, toca parlar de les obres que estan en mans de la Generalitat de Catalunya: els 61 habitatges socials de lloguer de Can Doctor avancen al ritme previst i esperem que es puguin adjudicar la primavera de 2009; les obres de la nova escola pública de la Serreta començaran al setembre, i recentment hem rebut de la Generalitat el projecte arquitectònic bàsic d’ampliació de l’escola Fabra del Bosquet per tal d’informar les llicències d’obres i mediambiental. Més enllà d’aquest tràmit, que els serveis tècnics municipals resoldran diligentment, cal fer tota la força possible, conjuntament amb el col·lectiu de pares i mares, per tal d’aconseguir que el Departament d’Educació avanci les seves previsions i iniciï les obres l’any vinent.

En total, aquest sis projectes sumen una inversió de més de 21 milions d’euros que contribuiran a millorar la qualitat de vida dels alellencs.

Gaudiu d’una bona Festa Major i d’un estiu encara millor.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s