Nova etapa, continuem treballant

Des que vaig ser elegit president del nostre partit a la comarca el novembre de l’any passat hem intentat millorar la informació a la militància. En aquests mesos hem començat a enviar resums dels Consells Nacionals fets per les persones del Maresme que en formem part, així com l’agenda dels diferents actes tant de la campanya de mobilitat com dels diferents processos electorals tant interns com externs. Aquest escrit pretén ser el primer dels que regularment us faré arribar per tal de donar a conèixer la feina que tots plegats estem fent des de i a la comarca, així com de les propostes i posicionaments del nostre partit.
Aquest dissabte a Sant Feliu de Llobregat s’ha celebrat el Congrés de la Federació de la Regió Primera que engloba el Maresme i la resta de comarques de l’entorn metropolità. S’hi decidia qui, territorialment, ens representarà a l’Executiva Nacional i l’equip de persones que configuraran l’Executiva Permanent de la regió. El nou president de la federació serà l’Eduard Suarez, ex-regidor a l’Hospitalet de Llobregat, i hi formaran part de la direcció regional la Cristina Gómez de Calella com a secretària d’Organització, l’Anna Teixidó de Vilassar de Mar com a secretària de la Dona, i en Jordi Pera d’Arenys de Mar com a secretari de Política Territorial i Medi Ambient.

Hem de treballar passant pàgina a les disputes internes, sumant el màxim de gent i d’esforços, per tal de fer avançar el nostre partit cap a l’objectiu que ens uneix a tots: la independència de Catalunya.

Per altra banda seguim treballant des dels fronts comarcal, parlamentari, amb les entitats i en els municipis per tal de frenar les inèrcies i avançar en un nou model de mobilitat sostenible per al Maresme. És per això que aquest divendres al vespre la secció local de Montgat va organitzar una xerrada amb el títol “No als laterals: Montgat i el Maresme poden assolir laterals a l’autopista”, en el marc de la campanya iniciada el mes de maig. A l’acte, que va ser conduit per la Rosa Funtané, primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Montgat, van intervenir en Pere Aragonès, diputat al Parlament de Catalunya, en Santi Valls, tècnic assessor d’ERC i jo mateix, amb l’assistència de l’alcalde de Teià, l’Andreu Bosch.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s