Un any al capdavant de la comarca

Ja portem un any al capdavant de la comarca del Maresme i hem tingut l’oportunitat de conèixer el conjunt de les seccions locals i escoltar les seves necessitats. Per donar resposta a aquestes demandes que ens heu fet, i amb la intenció d’esdevenir un veritable recolzament per a les seccions locals, portem mesos duent a terme i preparant un seguit d’iniciatives amb la voluntat que us ajudin a desenvolupar la vostra tasca com a militants d’Esquerra.

Una d’aquestes iniciatives que hem realitzat és la primera Trobada d’alcaldes, regidors i regidores d’Esquerra del passat 24 d’octubre a Arenys de Munt. Va ser un espai per compartir experiències, problemàtiques, conèixer bones pràctiques… i establir un contacte entre les persones que assumeixen alguna responsabilitat als seus municipis. La iniciativa va acollir a un total de 45 regidors i regidores de la comarca.

La resta d’iniciatives passades i de futur us les presentarem aquest dissabte 15 de novembre, a Teià, durant el transcurs del Congrés Comarcal. Espero poder comptar amb la vostra presència en aquesta cita important.

No vull acabar aquest escrit sense felicitar el company Carles Martínez, de la secció local d’Argentona, per la seva recent elecció com a president de la sectorial d’Ensenyament i engrescar-lo, en aquesta nova tasca que assumeix. Enhorabona!

Ens veiem aquest dissabte a Teià!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s