Un nou format de relació. El Full 249

Aquest mes d’abril el govern torna a convocar els veïns i veïnes per conèixer-nos millor i ntercanviar impressions sobre la realitat del seu carrer o barri. Amb un objectiu: copsar les deficiències i millorar-ne la gestió.
L’experiència ja té gairebé sis anys. El juliol de 2003, tot just encetada la responsabilitat de govern, vam convocar un a un tots els barris a la sala de plens per presentar-nos i escoltar en primera persona les mancances, inquietuds i demandes de tots ells.

Al llarg d’aquests anys, hem celebrat periòdicament aquestes trobades amb la voluntat de mantenir el contacte directe, d’explicar els projectes que dúiem entre mans i d’atendre les preguntes, queixes i suggeriments de la ciutadania. Bona part de les qüestions plantejades han tingut la resposta oportuna, a través de mesures i accions de tota mena; si bé som conscients –i els primers a reconèixer-ho- que no sempre es pot complaure tothom com a conseqüència, generalment, de la limitació de recursos municipals.

Després d’aquesta trajectòria, enguany volem renovar el format d’aquestes reunions i aplicar-hi nous mecanismes de resposta. Amb aquesta intenció, els membres del govern us proposem de trobar-nos en espais públics i en cap de setmana per facilitar l’assistència de la gent.

Per altra banda, voldria destacar el treball conjunt que hem fet durant els darrers mesos i l’acord que hem assolit el Departament d’Educació, els elaboradors i el Consell Regulador de la DO Alella i l’Ajuntament per posar en marxa un grau superior en gestió comercial i màrqueting enològic. Es tracta d’uns estudis que s’impartiran a l’Institut de la població, ja que han estat generats des d’Alella, fets a la mida de les necessitats professionals del sector local i amb l’ànim de posicionar a primer nivell el nostre municipi com a referent de la producció vitivinícola.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s