Promoció del territori. El Full 250

En el darrer número us informàvem de la convocatòria d’una nova edició de les trobades veïnals amb els barris el propassat mes d’abril. En primer lloc, voldria agrair a tothom qui va participar la seva contribució en temps, idees i crítiques a la millora del poble.
La valoració que en fem des del govern és positiva, tot i que l’assistència ha estat quantitativament inferior a d’altres ocasions. En qualsevol cas, les reunions veïnals fan possible el contacte directe entre els responsables municipals i els ciutadans, de manera que la informació viatja en temps real en tots dos sentits: el govern ha pogut explicar els principals projectes que té entre mans, tant a nivell de cada barri com a nivell general, i els ciutadans han fet les aportacions que han considerat oportunes i han parlat obertament dels problemes que els amoïnen. Un any més, la majoria de les qüestions plantejades giren entorn el civisme, el manteniment de la via pública, la seguretat ciutadana i l’oferta de transport públic.

D’altra banda, voldria assabentar-vos de les darreres fites que estem assolint a nivell institucional, educatiu, social i econòmic per a la dinamització del territori de la Denominació d’Origen Alella. El passat 3 d’abril, divuit alcaldes subscrivien un conveni històric amb el sector elaborador en el qual es comprometen a promocionar-ne els vins i a treballar de manera activa i coordinada per a la promoció econòmica i turística del territori. I encara el 23 d’abril, Ajuntament, Generalitat i cellers tornaven a estampar les seves firmes per posar en marxa un curs formatiu sense precedents al nostre país, sobre gestió comercial i màrqueting enològic.

Per últim voldria convidar-vos a viure la prova esportiva que se celebrarà de punta a punta de la comarca el proper 24 de maig: la Half Challenge, un triatló que portarà prop de dos mil esportistes de tot el món a les nostres terres.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s