Quatre fites. El Full 254

En la darrera edició d’El Full repassava alguns aspectes de la feina feta durant la primera meitat d’aquest mandat. N’ha estat molta, però encara en queda molta més per fer i no val a badar. De cara al nou curs polític, voldria plantejar-vos quatre objectius estratègics.

En primer lloc, la millora de l’atenció i la comunicació amb la ciutadania. S’hi ha fet un esforç important en els darrers anys, però cal fer el salt qualitatiu definitiu per tal que les relacions amb la ciutadania i la resposta de l’administració siguin més àgils i fluïdes.

En segon lloc, la concreció d’una nova proposta d’ordenació territorial i urbanística per al nostre poble que resolgui la manca d’habitatge a preu assequible, que defineixi el sistema d’equipaments necessari, que garanteixi la preservació de l’entorn agrari i paisatgístic, i que millori alguns aspectes relacionats amb la mobilitat i la xarxa viària.

En tercer lloc, la culminació del procés que ens permetrà disposar a curt termini d’uns equipaments escolars dignes i correctament dimensionats amb l’ampliació de l’escola Fabra i l’entrada en funcionament de la nova escola de la Serreta.

I en quart lloc, veure com s’inicia la construcció del nou Casal d’Alella a Can Calderó.

Aquest butlletí ha estat redactat poc després de la Festa Major. Després de viure alguna edició en què semblava que esllanguia, crec que, vista l’experiència, podem dir sense por a equivocar-nos ni a semblar triomfalistes que la Festa Major és ben viva, i això és gràcies a tots vosaltres: aquells que hi participeu i aquells que hi col·laboreu, ja sia individualment o ja sia des del teixit associatiu. Moltíssimes gràcies.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s