Alella continua avançant. L’Esquerra Informa 15

Continuem avançant va ser el lema triat per a les eleccions municipals de 2007. Proposàvem aleshores la continuïtat d’una feina iniciada l’any 2003 quan vam assumir la responsabilitat de governar el nostre poble. En aquells primers quatre anys el treball intens i continuat dels homes i dones d’Esquerra Republicana de Catalunya i La Garnatxa va fer donar un salt endavant al nostre poble en el nombre i la qualitat dels serveis prestats per l’Ajuntament i el manteniment de la via i els espais públics. El mandat anterior també vam embastar tot un seguit de projectes alguns d’ells llargament reclamats.

Dos anys després podem dir en veu alta que Alella ha continuat avançant en aquesta millora iniciada ara fa sis. Els projectes començats i d’altres de nous han anat prenent forma des de 2007 i estem convençuts que el 2011 Alella haurà donat un salt qualitatiu medi ambientalment, en la preservació del seu paisatge, en serveis, manteniment, equipaments i infraestructures.

I tot això malgrat la conjuntura econòmica actual. Són molts els ajuntaments que han hagut d’eliminar o reduir dràsticament serveis, o aprovar plans de sanejament per tal de poder pagar els seus proveïdors. La gestió duta a terme des de 2003 ens ha permès amortitzar totalment els prop de 4 milions d’euros d’endeutament que ens vam trobar i poder comptar ara amb una
situació econòmica i financera prou sanejada. Aquest últim any però ha calgut retallar despeses tot i buscant l’equilibri en la qualitat dels serveis i manteniment, incrementant els recursos per al suport a les persones i mantenint la voluntat inversora.

La gestió de recursos limitats fa que no puguem arribar a tot el que ens agradaria, però encarem el futur amb optimisme, decisió i sabent el poble que volem. Els propers dos anys Alella continuarà avançant.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s