Nous espais municipals. El Full 256

Aquest mes de novembre han entrat en funcionament dues noves dependències municipals que ens permetran de treballar en millors condicions i oferir, consegüentment, més bon servei als seus usuaris. Són dos dels serveis més importants per a la ciutadania i que més han crescut en els darrers anys: la Policia Local i Serveis Socials.
La Policia s’ha traslladat a l’edifici de l’antic escorxador, a l’avinguda de Marià Estrada. L’edifici històric ha estat rehabilitat per poder acollir els nous usos, i s’ha completat amb la construcció d’un edifici de nova planta a la part posterior del solar.

La seguretat ciutadana és una de les principals demandes de la ciutadania. En els darrers sis anys, el govern ha augmentat la despesa i la inversió en aquest capítol, i la plantilla ha passat de 14 a 19 agents.

També Serveis Socials ha pres volada. Els recursos humans i econòmics que s’hi destinen s’han multiplicat des de 2007 per atendre com cal les persones i famílies del poble. Tot plegat ha comportat un redimensionament del servei per ajustar-lo a les necessitats reals de la població que s’ha traduït en el seu trasllat al mateix edifici del Centre de Salut, al torrent de Vallbona.

El lloc que ocupaven fins ara aquests dos serveis tindran nova utilitat. La casa dels masovers de Can Lleonart albergarà un punt d’informació turístic del municipi, i la planta baixa de l’Ajuntament es transformarà en l’Oficina d’Atenció Ciutadana.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s