Un any per davant. El Full 258

Comencem l’any amb la mateixa il·lusió del primer dia: la de poder millorar el nostre poble. En els propers mesos se succeiran un seguit d’actuacions que comportaran nombrosos avenços per a la ciutadania.
Anem a pams:

Els equipaments municipals que estaven en pitjors condicions de salubritat i conservació s’adequaran i es dignificaran amb la construcció d’uns vestidors nous al camp d’esports i la reforma i ampliació del tanatori.

Dins el primer trimestre de 2010 s’haurà enllestit l’arranjament de la zona verda de Can Vera i del passeig de la riera, en el tram comprès entre els carrers de les Heures i de Marià Estrada.

El 2010 assistirem també a l’inici de les obres d’ampliació i reunificació de l’escola Fabra al recinte del Bosquet i a l’entrada en funcionament de la segona escola pública a la Serreta. Tot plegat significarà un salt quantitatiu i qualitatiu en l’escolarització de les properes generacions.

El projecte del nou Casal a Can Calderó cobrarà forma, i se n’encarregarà el de la futura biblioteca a la fàbrica de pintures.

I mentrestant, anirem perfilant, entre tots plegats, la definició del model de poble que volem per al futur a través del procés d’elaboració del nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM).

Treballem per al present i per al futur. Per això instal·larem la primera estesa de fibra òptica amb l’objectiu d’unir els diferents equipaments públics de la població. Aquesta primera corona serà l’embrió d’un projecte més ambiciós que preveu, a mig termini, que la fibra òptica arribi a totes les llars.

I tot això sense descuidar la previsió d’intervencions en els diferents barris de la població.

La situació econòmica no és fàcil, ni per a la ciutadania ni per a les administracions. Tots hem de ser conscients que cal trobar l’equilibri entre el que fóra desitjable i allò que és possible. Les necessitats i mancances són moltes, i els recursos limitats. Per això us demano la màxima complicitat per fer junts d’Alella el millor lloc per viure-hi.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s