Nit màgica, nit de reis

El text següent on les paraules de benvinguda a ses majestats els reis d’orient des del balcó de l’Ajuntament. Les cares de les nenes i els nens quan et pregunten si el seu nom està a la llista o et demanen que els diguis als reis que s’han portat bé són impagables…

Distingides i màgiques majestats, en nom de tots els ciutadans i en especial de les nenes i nens d’Alella us dono la més cordial de les benvingudes.

Sembla que va ser ahir, i ja fa un any des que ens vareu visitar la darrera vegada. Estic segur que aquesta nit portareu molts regals a totes les nenes i nens del nostre poble perquè s’han portat molt bé… perquè… us heu portat molt bé, oi?

-SÍ!!!!!!!

Segur?

-SÍ!!!!!!

Doncs aquest any si que he rebut la llista per correu electrònic amb els noms d’alguns nens i nenes que no s’han portat tan bé, a veure, Marc, Júlia, Àlex, Paula, Andreu, ui si aquest sóc jo!…. els dono la llista als Reis?

-NO!!!!!

Però que ens deixin una mica de carbó, no?

-NO!!!!!!

Bé, Majestats, que feu molta feina i no patiu perquè aquestes nenes i nens se n’aniran a dormir ben aviat. I ara seria un gran honor per a tots nosaltres que ens dirigíssiu unes paraules…

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s