El vi d’Alella, a TV3. El Full 260

De sempre, els vins d’Alella han tingut anomenada. La seva producció arrenca probablement abans de la romanització de la Laietània i la seva fama s’ha perllongat fins avui.

Des del principi, el govern municipal ha cregut en la vigència i les possibilitats de projecció d’aquest tret identitari –tant a nivell econòmic com paisatgístic- i s’ha escarrassat per teixir un projecte cultural i de dinamització territorial a l’entorn del món de la vinya i el vi. Treballem perquè aquests trets distintius, que són els nostres, vertebrin una oferta turística de qualitat que redundi positivament en l’economia local i que, a llarg termini, permeti preservar l’activitat agrària i les terres de conreu al Baix Maresme.

En aquest Full trobareu algunes de les darreres actuacions que s’estan duent a terme en aquest camp: el nou fulletó de promoció turística del municipi, l’agenda cultural del Centre d’Acollida Turística i les visites guiades als cellers de la Denominació d’Origen organitzades des de Can Lleonart. En aquest sentit, voldria també destacar l’acord de col·laboració que existeix entre l’Ajuntament, alguns cellers i la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió per a la promoció dels vins d’Alella en la sèrie La Riera, de TV3.

Hi ha més actuacions al forn, com la creació d’un consorci que agruparà 15 ajuntaments de la Denominació d’Origen i que compta amb el suport de la Direcció General de Turisme de la Generalitat de Catalunya, o l’obertura, abans de l’estiu, de l’oficina de turisme d’Alella a Can Lleonart.

Abans d’acabar voldria agrair la vostra participació en l’estrena del nou espai públic de la zona esportiva de Can Vera, coincidint amb la festivitat del Carnestoltes. No és un espai destinat al joc, certament, però aquell dia vam ser conscients d’alguns riscos que ja estan en via de solució. Per acabar, voldria assabentar-vos que aquest mes de març comencen 11·12·13 les obres d’ampliació de l’escola Fabra del Bosquet.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s