Referent turístic. El Full 263

Aquest mes serà important en l’aposta estratègica municipal pel turisme de qualitat basat en el món del vi com a motor de desenvolupament econòmic i cultural, i per valoritzar el sòl agrícola.

A principis de juny es constituirà el consorci de la DO Alella, un ens que agrupa quinze municipis i el Consell Regulador, amb l’objectiu d’establir i coordinar polítiques de promoció conjuntes del territori i generar sinèrgies entre tots els pobles dels dos costats de la serralada.

El proper 20 de juny, si no hi ha cap contratemps, estrenarem la nova oficina d’informació i turisme de Can Lleonart, a les antigues dependències de la Policia Local. L’oficina ha de ser una de les principals portes d’entrada al territori de la Denominació d’Origen i al Parc de la Serralada Litoral. També aquest mes juny, la Mancomunitat de Serveis d’Alella, el Masnou i Teià, sota la presidència actual del nostre poble, assumirà la gestió del Centre d’Acollida Turística i del celler romà situats al terme municipal de Teià.

Dins d’aquest àmbit, el passat 18 de maig una vintena d’operadors turístics d’arreu d’Europa van visitar el nostre municipi en una ruta promocional sobre el passat i el present del vi al Maresme.

D’altra banda, voldria remarcar que el maig van finalitzar les trobades del govern amb la ciutadania. Ha estat un bon exercici per al rendiment de comptes, si bé l’assistència ha estat menys nombrosa del que hauríem volgut.

Per últim, m’agradaria convidar-vos a gaudir del Festival d’Estiu, una proposta cultural que incorpora una proposta
innovadora molt interessant de músics en residència que permetrà durant una setmana assistir lliurement als assaigs d’algunes de les cites del festival, a Can Lleonart. Es tracta d’una proposta molt imaginativa per acostar la música i la creació artística a tota la població que us recomano molt vivament.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s