Sona la campana: darrera volta. El Full 266

Aquest setembre iniciem el darrer curs del mandat: la darrera volta, si fem el símil amb les curses d’atletisme. I l’encarem amb molta força, sabent que hem fet una bona cursa de fons i que moltes de les fites que ens havíem marcat amb tots vosaltres s’han pogut assolir, encara que mai no puguem estar del tot satisfets. Malgrat els esforços i l’entrenament previ, els recursos han estat sempre limitats, però hem acumulat moltíssima energia per afrontar al capdavant de la cursa aquesta darrera volta i poder esprintar amb garanties a la recta final, amb l’objectiu d’oferir a la ciutadania el millor dels resultats possibles.

Som a primers d’agost i tot just hem acabat la Festa Major. Malgrat la pluja -que ens ha acompanyat amb diferent intensitats durant tres de les quatre nits-, la participació en totes les activitats ha estat extraordinària. Permeteu-me, un cop més, agrair la feina als voluntaris de totes les entitats que heu fet possible la Festa, i especialment als joves que s’hi han implicat.

Tenim per davant un setembre marcat per les activitats a l’entorn del vi i la seva cultura. Enguany, a la Festa de la Verema cal afegir-hi dues noves iniciatives complementàries: la Vinalia Rvstica organitzada pel Centre d’Acollida Turística d’Alella, el Masnou i Teià, que pren la petjada romana a la Laietània com a fil conductor, i la Setmana del Vi de la DO Alella, una iniciativa privada que oferirà un bon requitzell d’esdeveniments al voltant del nostre símbol identitari per excel·lència.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s