Il·lusió i voluntat de servei

Ara fa vuit anys decidia presentar-me com a candidat a l’alcaldia d’Alella. Després de col•laborar des de 1993 amb la gent d’ERC del nostre poble, en rebia el seu suport per encapçalar un projecte conjunt d’Esquerra i el col•lectiu de La Garnatxa. Ens movia la il•lusió i una ferma voluntat de canvi i de treball per Alella. Contra tot pronòstic, vam guanyar aquelles eleccions de 2003. De les hores ençà, he liderat dos governs que han dut a terme una transformació important del nostre poble. Hem fet d’Alella un poble viu, dinàmic, acomplint promeses eternes, com la piscina o l’ampliació de l’Escola Fabra, però també la llar d’infants dels Pinyons, l’habitatge de Can Doctor, la nova escola de la Serreta o les millores a la BP-5002 entre moltes altres. Hem fet una aposta clara per l’educació, pels serveis a les persones, per la preservació del territori, el turisme, la cultura i la millora del manteniment. La proximitat i la transparència són senyes del nostre tarannà. Les dificultats hi han estat, d’errors n’hem comés i el llistat de qüestions pendents encara és llarg. Però la feina feta, l’obra de govern, és a la vista de tothom.

Vuit anys després entomo el repte de revalidar l’alcaldia. Amb la il•lusió renovada, la voluntat de servei intacte i l’experiència adquirida, sé que tinc la capacitat per, amb el vostre suport, donar un nou impuls al nostre poble. De projectes no en falten, el nou Casal i auditori, l’inici del desplegament de la fibra òptica fins a la llar o la creació d’un aparcament soterrat al centre del poble. Projectes que, amb l’ esforç, la responsabilitat i l’entusiasme de sempre, seran realitat. Idees i fets amb un únic objectiu, fer d’Alella un poble per néixer, formar-se, treballar, gaudir i fer-se gran. Una Alella per viure.

L’esquerra Informa 16

Anuncis

4 thoughts on “Il·lusió i voluntat de servei

 1. “fer d’Alella un poble per néixer, formar-se, treballar, gaudir i fer-se gran. Una Alella per viure.”

  Sr. Francisco, les seves darreras paraules sont molt macas, pero
  no deixen de ser utópicas, degut a uns individus que perturban la tranquilitat dels veins, i em rafareixo al trabucaires.

  Si avans teniam que que suportar-los a las festes de la Verema a las 7 del mati, despres a las 8(moltes gracies per el detall) ara el estem suportant el darrers dissabtes (3 en porto contats) i aviu dia 8.

  Desgraciadement, no n´hi avía prou amb els de Sant Andreu que algu va tenir la ocurrencia de constituir trabucaires autonoms, per allo de si no vols caldo, té tres tases, amb lo cual, es de esperar que a partir d’ara ens obsequiaran amb sessió continua de tirs

  Per sort o per desgracia, visc al Rost, i per tant tots el sorolls que procedeixen del Bosquet m’afectan i com ja es habitual aquests individua an escollit aquest lloc per entrenarse al igual que moltas vegades, també el timbalers del dimonis del vi d’Alella.

  Vosté viu a l´’altra costat del poble, per tant poc s’entera si al Bosquet fant soroll o no, pero ja comença a ser insoportable el tenir que aguantar sorolls tan violents com el tirs del trabucaires.

  No sé que aporta de positiu un grup de salvatges esgrimin armas i disparan amb gran estrepit.Vosté sabrá quins interessos hi han per seguir amb aquesta mala costum que no fa mes que emprenyar el veins i que fa que cuan s’acostan la festes de la Verema, no mes penso que em fotra el camp.

  Cal montar un referendum per veure si la majoria del poble acepta aquesta salvatgada que ja fa massa temps que dura

  Salutacions

 2. Com era de esperar, la callada per reposta. Mes que un blog, aixo es un aparador tal com feu la majoria dels politics. La comunicació amb el poble es nula i aixis vá aquest pais: el politics van fen sense donar explicacions i el poble a callá, a aguantá i a pagá. No em sento representat per un alcalde que no escolta ni contesta. Aqui tenim una mostra

  Salutacions cordials

  1. Apreciat Joan Antoni,

   Disculpi ‘endarreriment en la resposta als seus dos comentaris. En el nostre poble aquest setembre s’ha constituït una nova entitat: La Colla de Trabucaires del Vi d’Alella. Durant els dies previs a la Festa de la Verema van estar practicant per tal de poder presentar-se en públic l’onze de setembre. Com vostè mateix ha pogut comprovar passada la Festa no hi han tornat. És bo que la vida associativa del nostre poble creixi i el convido a transmetre les seves inquietuds a les persones responsables de la Colla o jo mateix estaré encantat de poder trobar-me amb vostè per tal de parlar de tot allò que cregui necessari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s