La millora constant. El Full 269

La feina que hem dut a terme els dos darrers mandats és una barreja d’actuacions importants i de petites coses: de projectes estratègics (tant materials com intangibles), d’intervencions de millora i manteniment de l’espai públic, les infraestructures i els equipaments, i també de nous serveis que incrementen les prestacions a la ciutadania.

Permeteu-me fer un breu repàs d’algunes de les coses en les quals hem estat treballant darrerament.

Pel que fa als equipaments, s’està redactant el projecte executiu del nou Casal de Can Calderó i abans de final d’any sortirà a concurs la redacció del projecte de la nova biblioteca a la Fàbrica de Pintures. Disposem ja dels avantprojectes dels nous habitatges públic: dotze al costat de la Fàbrica de Pintures i dos més al carrer del Canonge, juntament amb un local social per al veïnat.

Entre les darreres intervencions finalitzades hi ha les obres d’urbanització dels carrers i les conduccions d’aigua del barri d’Ibars Meia, la prolongació del carrer de les Sureres i la creació d’un nou espai per a l’estacionament endreçat de vehicles a la zona educativa de la Serreta, o les obres de substitució del clavegueram al carrer Santiago Rusiñol, a Alella Parc.

En diferents fases de procés es troben sis projectes de millora de les infraestructures: dos de pavimentació als barris de Nova Alella i Vallbona, un de substitució d’una part de les canonades d’aigua de Mas Coll, la substitució de l’enllumenat a Can Magarola, l’ampliació de la vorera i la pavimentació del front de Can Vera amb la riera, i la urbanització de Cal Vell. Tots ells s’hauran iniciat abans no acabi el mandat.

L’entrada en servei de la nova línia d’autobús que uneix els barris d’Ibars Meia i Can Sors amb Barcelona o el nou servei de neteja viària que entrarà en funcionament l’1 de gener són els dos darrers exemples del que ha estat la nostra filosofia de treball durant tot aquest temps: fer una Alella millor.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s