La nit de reis

Com cada any els reis han passat per Alella. Ahir nit va ser un honor poder rebre a ses majestats a l’Ajuntament i poder acompanyar-los quan van saludar tots els nens i nenes des de la balconada. Sempre és fantàstic veure les cares plenes d’il·lusió de les criatures. Les meves paraules van ser més o menys les següents:

Distingides i màgiques majestats, en nom de tots els ciutadans i en especial de les nenes i nens d’Alella us dono la més cordial de les benvingudes.

Gairebé no ens hem ni adonat i ja ha passat un any des que vareu visitar el nostre poble per darrera vegada. Aquesta nit estic segur que portareu molts regals a totes les nenes i nens d’Alella perquè s’han portat molt bé.  Perquè, us heu portat molt bé, oi?

-SÍ!!!!!!!

Voleu dir?

-SÍ!!!!!!

Com sabeu cada any ses majestats m’envien la llista, ara ja fa un temps per correu electrònic, dels nens i nenes que no s’han portat bé, però aquest any i no sé com pot ser possible sembla que tots us heu portat molt bé. No pot ser, no potser, els demanem que almenys us deixin una mica de carbó, no?

-NO!!!!!!

Bé, Majestats, que feu molta feina i no patiu perquè aquestes nenes i nens se n’aniran a dormir ben aviat, i els pares i mares us prometem que quan acabi el l’Athletic-Barça correrem al llit. I ara seria un gran honor per a tots nosaltres que ens dirigíssiu unes paraules oh gran Melcior!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s