De tot cor. El Full 272

En primer lloc, voldria explicar-vos els motius de l’endarreriment d’aquesta edició d’El Full. N’hi ha dos: un de legal, i un altre d’informatiu.

El proper 22 de maig se celebraran eleccions municipals i segons la legislació vigent, un cop convocats els comicis oficialment el proper 29 de març, l’edició i distribució d’informació institucional es podria interpretar com a avantatjosa per a l’equip de govern, per la qual cosa ens abstindrem de fer-ho. Per tant, aquest serà el darrer butlletí municipal del mandat; un Full que veu la llum més tard del que és habitual amb l’ànim de cobrir el màxim espectre temporal fins al mes de juny.

Com a segona qüestió no voldria perdre l’oportunitat de matisar una notícia publicada en l’anterior edició sobre el nou descompte del complex esportiu municipal adreçat a les persones que es troben en situació d’atur. Al text es deia que la proposta era iniciativa de l’Ajuntament. I efectivament és així, si bé convé reconèixer que el seu origen es troba en les demandes realitzades per un grup de persones que, amb constància, ha reclamat millores tarifàries per accedir a la piscina.

Per últim, voldria agrair tothom qui ha col·laborat durant aquests anys a fer d’Alella un poble millor, començant pels companys i companyes de govern, pels regidors de la resta de grups, pels treballadors i treballadores municipals, i per les empreses i professionals que han prestat els seus serveis al consistori i, per extensió, a tota la ciutadania.

I sobretot voldria agrair-vos de tot cor a tots vosaltres, els veïns i veïnes d’Alella, la confiança, l’acompanyament, les propostes i la crítica constructiva que ens heu fet dia rere dia al llarg d’aquests quatre anys. Per a nosaltres ha estat un honor.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s