Experiència i il·lusió

Des de fa vuit anys compto, com alcalde d’Alella, amb la vostra confiança. Durant tot aquest temps hem treballat de valent per millorar el nostre poble i per preservar el seu territori, tot dotant-lo de les infraestructures i serveis que ens mereixem. Tota aquesta tasca, que ha estat molta, s’ha fet sanejant les finances i mantenint l’equilibri econòmic del nostre Ajuntament.

Però encara queda molta feina per fer. És per això que, amb la il·lusió i un projecte renovats, us presentem les nostres propostes per Alella per a aquests propers quatre anys. Unes propostes valentes i alhora realistes, amb la justa valoració que dóna l’experiència, per tal de continuar millorant els equipaments i l’espai públic, però també i sobretot, per atendre millor les necessitats de les persones. I tot això conservant la bona salut de l’economia municipal i sense demanar més esforços fiscals a la ciutadania.

M’acompanya en aquest nou viatge un equip de persones preparades i amb experiència però sobretot amb passió pel nostre poble. A la gent d’Esquerra Republicana de Catalunya s’hi sumen tot un munt de persones independents vinculades a la vida associativa, cultural, esportiva i social sota el nom de Sumem per Alella, amb un objectiu comú: treballar pel nostre poble.

Així doncs, en aquest document que teniu entre les mans refermem, davant de tots vosaltres, el compromís de treballar encara amb més dedicació i il·lusió per Alella.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s