Comença el nou mandat. El Full 274

Els resultats de les eleccions municipals del 22 de maig van donar a la nostra formació, Esquerra Republicana de Catalunya + Sumem per Alella, la capacitat d’intentar conformar una majoria estable per tal de tornar a liderar el govern del nostre poble aquests propers quatre anys. La nostra decisió va ser donar continuïtat al treball realitzat els darrers set anys pactant amb el Partit dels Socialistes de Catalunya la seva incorporació a govern. El treball dut a terme conjuntament tot aquest temps ha permès fer un salt qualitatiu al nostre municipi.

El nou acord de govern consolida una manera de fer política i permetrà continuar avançant en la línia de la millora contínua dels serveis, equipaments i infraestructures necessaris per al nostre poble, tot mantenint l’equilibri de les finances municipals.

Volem manifestar també des d’aquí la voluntat d’arribar a punts d’entesa amb la resta de grups municipals respecte dels assumptes importants que s’hauran de decidir durant aquest mandat, així com intentar de fer partícip la ciutadania de la vida municipal.

Les dues primeres setmanes del mandat han estat d’organització i presa de contacte dels nous regidors amb les seves responsabilitats. El nou govern ja ha començat a caminar i a prendre les primeres decisions. Una nova proposta d’espais per a la Festa de la Verema o la substitució d’una part de les canonades de l’aigua potable del barri de Mas Coll seran dues de les primeres actuacions que es visualitzaran.

La feina pendent continua sent molta i la conjuntura econòmica actual condicionarà les possibilitats de fer d’aquest mandat, però us podem prometre que hi posarem il·lusió, imaginació, esforç, capacitat de diàleg i humilitat per governar Alella.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s