Un poble ple de vida. El Full 275

De la lectura d’El Full que teniu entre les vostres mans es constata la bona salut “social” del nostre poble. Començant per la Festa Major, que més enllà de pels recursos que hi destina l’Ajuntament, és possible per la participació activa de veïns i entitats que des d’uns quants mesos abans i durant els dies que dura la Festa dediquen una part del seu temps a que tots puguem gaudir d’una Festa Major que està més viva que mai.

Com a conseqüència de l’èxit de participació a la Festa de la Verema, aquesta afronta enguany la més que demandada per tothom ampliació de l’espai de la Mostra de vins i gastronomia. Una necessitat que s’encara amb imaginació per tal de permetre’ns a tots fruir millor de la nostra festa més emblemàtica.

El Festival d’Estiu amb més públic que mai, amb 600 espectadors per viure el concert de Manel, però també amb més de 700 persones que van gaudir de la nova producció de la nostra Polifònica Joia d’Alella, o el projecte de Músics en Residència nascut d’una proposta ciutadana. O l’oficina de turisme que s’està convertint, poc a poc, després del seu primer any de vida, en punt de referència per a veïns i visitants.

Les Beques de Música Jove, l’Estiu Jove o el Vídeo Jove, que fomenten l’activitat creativa i de lleure entre el nostre jovent o l’Escola d’Iniciació Esportiva o l’Escola municipal de Dansa que fa pocs dies van celebrar els seus finals de curs i que mouen prop de 400 nens i nenes del nostre poble.

Aquest són alguns dels exemples de la vitalitat del nostre poble, però n’hi ha més, molts més. Entre tots fem Alella. Bon estiu!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s