Alella fa estiu. El Full 286

Enguany, i per primera vegada des de fa set anys, fem un únic butlletí d’El Full per als mesos de juliol i agost. És una de les mesures d’estalvi aplicades aquest any que ens fa passar de dotze a onze exemplars anuals. El criteri general en tots els casos és el d’oferir la mateixa qualitat ajustant-ne la quantitat, per tal de continuar mantenint el correcte estat de les finances municipals.

Com cada any i malgrat tot, amb l’arribada de l’estiu el poble d’Alella bull. Entitats, escoles i Ajuntament fan que passin moltes coses on el veïns i veïnes ens trobem. L’Aplec de l’arròs organitzat pel Casal d’Alella, tots els finals de curs a les escoles, el Festival de l’Escola de Dansa i la revetlla de Sant Joan són exemples d’aquesta activitat compartida.

Us convido a seguir participant en el ventall de propostes culturals i d’oci que ofereix el nostre poble durant el mes de juliol. Podem gaudir de la música als jardins amb el Festival d’Estiu, i viure el procés creatiu i interpretatiu des de dins seguint de prop el treball de Músics en Residència; refrescar-nos les nits de dimecres al pati de Can Gaza amb les cites musicals i d’humor de les Nits Alternatives, una suggestiva proposta pensada per a un públic jove però apta per a tothom. I acabem el mes amb la nostra esperada Festa Major, amb més de 40 activitats pensades per a tots els públics, amb teatre i cinema a la fresca inclòs. Enguany, més que mai, hem d’agrair la complicitat i la col·laboració de moltes entitats i veïns i veïnes del nostre poble que fan possible mantenir i, fins i tot, ampliar un programa de Festa Major molt ajustat econòmicament.

Sant Feliu ens portarà a l’agost, un mes en el qual el ritme cau de cop per a tornar a retrobar-nos per la Festa de la Verema. Després d’haver ampliat l’espai gastronòmic l’any passat, i donant resposta a la petició de molts de vosaltres, enguany introduïm la novetat de la venda anticipada dels tiquets. Que tingueu un bon estiu!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s