– impostos + Alella. El Full 291

elfull291Al ple de desembre vam aprovar el pressupost municipal per a 2013. Uns pressupostos marcats per la reducció d’ingressos. En part sobrevinguda pel descens de les transferències de la Generalitat però en part voluntària per la decisió de reduir l’impost de bens immobles un 2,46% i els de vehicles i guals en un 20%. A més creem una línia d’ajuts als col·lectius menys afavorits per tal de fer front a l’impacte de l’IBI. Aquestes decisions pretenen minorar la pressió sobre les economies familiars en uns moments tan complicats com els presents.

Això però, no ens ha impedit de fer uns pressupostos amb la ferma voluntat de mantenir el nivell dels serveis municipals i de manteniment del poble, així com de continuar prioritzant l’educació i l’atenció a les persones. Els números es quadren optimitzant la gestió i els recursos.

Si parlem d’inversions, aquest pressupost apunta dues actuacions que s’haurien d’iniciar durant el 2013 com són la construcció de tres habitatges públics de lloguer al carrer Canonge i la nova pavimentació de la riera Coma Fosca entre “el bolet” i la Torre del Governador. També donem un pas ferm endavant respecte de la voluntat de desplegar la fibra òptica fins a totes les llars d’Alella amb la redacció del seu projecte executiu. Serà durant el primer semestre d’aquest any, i una vegada coneguem quina serà l’aportació de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya en matèria d’inversions, quan estarem en condicions de poder concretar els projectes que es duran a terme d’ara fins a final de mandat.

Malgrat la conjuntura econòmica continuem treballant per fer d’Alella un poble més just i millor per viure.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s