Un poble en moviment. El Full 294

elfull294Aquest mes d’abril acaben les obres d’adequació i entren en funcionament l’ampliació del passeig de la Riera i l’edifici de les antigues Escoles Fabra. Dos dels compromisos que vam prendre amb la ciutadania d’Alella el maig de 2011. Al ple del mes de març vam aprovar la incorporació al pressupost de la dotació econòmica necessària per construir tres habitatges públics a la parcel·la municipal del carrer Canonge, un altre dels nostres compromisos.

Al ple de març també vam donar compte de la liquidació del pressupost municipal de 2012. Un any més, i en van 10 de seguits, hem tancat l’exercici amb un resultat pressupostari ajustat positiu. Concretament el de l’any passat ha estat d’un milió d’euros, i amb més de 600 mil euros addicionals disponibles per invertir, si l’Estat espanyol té a bé permetre-ho als municipis sanejats. L’estat de les finances municipals és el que ens ha permès baixar impostos i taxes municipals aquest any i és el que ens permetrà seguir invertint en l’espai públic, equipaments i infraestructures en aquest mandat. La prudència necessària però, conseqüència de la conjuntura econòmica, ens obligarà a reconsiderar prioritats i trobar alternatives. Després de quasi dos anys de feina, d’anar evolucionant les diferents propostes i a punt de conèixer les subvencions que rebrem tant de la Diputació de Barcelona com de la Generalitat de Catalunya per a aquests quatre anys, presentarem el pla d’inversions fins a 2015 abans de l’estiu, tot coincidint amb l’equador del mandat.

Durant el mes d’abril, coincidint amb l’esclat de la primavera, l’activitat cultural i cívica reviu al poble amb Espais de Poesia, el Cap de Setmana Jove o la Caminada dels Tres Pobles. Us proposo de gaudir de les propostes. Visquem Alella!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s