Alella emprenedora. El Full 296

elfull296El lema ‘Alella, talent i vinyes’ vol posar de relleu allò que ens dóna personalitat com a poble. D’una banda, el nostre paisatge, les nostres vinyes, el nostre vi, allò que ens projecta més enllà i que identifica el nostre poble. I, d’altra banda, el talent dels i de les nostres veïns i veïnes, molts d’ells i ellesdestacats en els seus àmbits creatius, socials o professionals.

Per tal de fomentar l’emprenedoria, la darrera setmana de juny, l’Ajuntament d’Alella ha promogut les primeres jornades ‘Alella Emprèn’, una experiència que ha complert els objectius que ens havíem fixat: donar a conèixer experiències, facilitar eines per arrencar o millorar els projecte empresarials i connectar entre si alellencs, alellenques i persones assistents d’altres municipis de l’entorn que s’han acostat a les més de quinze trobades, seminaris, tallers i taules rodones que han conformat la proposta. Les jornades en sí mateix són un cas d’èxit d’emprenedoria. Dues joves alellenques que van venir a presentar-nos la seva idea, una molt bona idea, i que des de l’Ajuntament hem facilitat que es fes realitat.

Enguany, i aprofitant la cloenda d’aquestes jornades, hem concedit per primera vegada el premi a la millor iniciativa enoturística. Una aportació econòmica amb la voluntat de facilitar la posada en marxa de noves propostes i activitats vinculades al món del vi que s’afegeixin a l’oferta actual, en creixement aquests darrers anys.

No són activitats aïllades o testimonials de l’Ajuntament i a mitjà termini estem treballant per millorar les condicions necessàries per al desenvolupament dels nostres emprenedors. Hem donat suport a l’Ajuntament del Masnou per tal de arrencar el centre de negocis que abans de final d’any obrirà les portes a la casa del Marquès del Masnou i en el que Alella participarà, i estem avançant en el camí de desplegar una xarxa pública de fibra òptica que connecti totes les llars del nostre poble.

Alella i la seva ciutadania es mouen, i és així com consefuirem sortir endavant.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s