Sumant voluntats. El Full 300

elfull300Durant els dos anys i mig de mandat municipal han succeït molts fets d’importància tant a nivell local com nacional. El clam popular expressat a les urnes a les eleccions al Parlament de novembre de 2012 i les manifestacions massives de la Diada dels anys 2012 i 2013 han palesat la voluntat del poble de Catalunya de ser consultat respecte del seu futur com a nació. Aquest fet transcendent ens ha fet reflexionar per tal de sumar esforços i voluntats per afrontar el futur.

L’exercici del dret a decidir el nostre futur polític com a nació és avui el gran objectiu de país. Les nostres institucions s’han de mantenir fermes, al servei d’un poble que majoritàriament ha manifestat la seva voluntat d’expressar mitjançant les urnes com vol organitzar-se en el futur. Els ajuntaments som una peça clau per tirar endavant aquest procés i és per això que ERC + Sumem per Alella, CiU i el PSC a raó de les circumstàncies històriques que viu el país i de la demanda majoritària dels ciutadans arribem a un pacte per tal de treballar institucionalment des del nostre àmbit per tal que se celebri la consulta.

ERC+SxA i CiU, a més, ens comprometem a treballar pel sí en aquesta consulta, i a donar des de l’Ajuntament d’Alella tot el suport al Parlament i al President de Catalunya en la seva conducció del procés perquè Catalunya sigui un nou estat d’Europa.

ERC+SxA, CiU i PSC hem arribat a un acord programàtic pel govern d’Alella pel que resta de mandat. Amb aquest acord es dóna continuïtat a la feina que s’està realitzant i ens refermem en la voluntat política de continuar desplegant polítiques al servei del desenvolupament sostenible del nostre territori, de la gestió eficient dels recursos municipals i de la millora de la qualitat de vida i del benestar de tots els ciutadans i ciutadanes d’Alella.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s