Alella no s’atura. El Full 301

elfull301Després de mesos de planificació, treball i procediment administratiu, aquest mes de desembre comencen a materialitzar-se tot un paquet d’inversions. La de major impacte per a la mobilitat és la nova pavimentació de la riera Coma Fosca des del “bolet” i fins a la Torre del Governador.

A la parcel·la de propietat municipal del carrer Canonge, l’Ajuntament comença la construcció de tres habitatges públics de lloguer i la creació d’un espai públic on fins ara hi havia el dipòsit d’aigua de la Gaietana. La intervenció permetrà millorar la connectivitat entre els veïnats de Mar i Muntanya i Canonge. A més a més, està prevista properament una primera intervenció de millora del parc públic del Canonge amb la instal·lació d’una pista multiesportiva.

A les pistes d’atletisme es duen a terme obres de millora de les instal·lacions complementàries, esperades des de fa temps per part dels i les atletes que en fan un ús habitual.

Al barri de Can Sors es crea un nou espai públic, després d’haver pactat a finals de l’any passat l’expropiació obligatòria del terreny situat entre la carretera i el carrer Rosaleda.

Finalitzant la tramitació aquest desembre, el mes de genercomençaran les obres de connexió per a vianants del Passeig de la Riera, des del pou sorrenc i fins al camp municipal d’esports.

Informar també que hem arribat a un acord amb els propietaris del terreny ubicat entre la riera Coma Fosca i el parc Gaudí per tal de llogar-lo per un mínim de tres anys, i mentre no se’n desenvolupi el planejament urbanístic. Aquest espai s’habilitarà com a aparcament públic que millorarà la dotació a l’entorn del centre del poble.

L’exercici inversor però, no s’aturarà aquí. Continuarem fent avançar Alella donant compliment al compromís pres amb la ciutadania.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s