L’Alella del futur. El Full 307

elfull307Al ple de maig hem aprovat provisionalment, amb els vots a favor d’ERC+Sumem per Alella, CiU, PSC, PP i la portaveu de Gd’A, 12 sobre 13 regidors, i l’abstenció del segon dels regidors de Gent d’Alella, el nou planejament urbanístic que defineix el model de poble que volem per als propers quinze o vint anys. Els objectius estratègics d’aquesta proposta són:
Primer, la preservació del medi natural, del nostre paisatge amb el manteniment de dues terceres parts del sòl d’Alella com a no urbanitzables. A més, ja vam aconseguir ampliar el sòl d’Alella dins de l’Espai d’Interès Natural del Parc Serralada passant-lo del 24% al 55% de tot el terme municipal.
Segon, la consecució d’habitatge de protecció oficial per tal que els joves d’Alella tinguin la possibilitat d’emancipar-se i quedar-se a viure en el nostre poble. Uns 231 habitatges, la meitat del total d’habitatges que aquest planejament programa de bell nou seran públics o tindran algun tipus de protecció oficial.
Tercer, la consecució de sòl i edificis patrimonials que passaran a ser equipaments públics. El principal sòl és el situat entre la Creu de Pedra i l’autopista que es destinarà a equipaments esportius. Una novetat que introduïm amb aquesta aprovació és la inclusió de la masia situada entre Can Lleonart i l’església, com a futur equipament municipal.
Quart, la creació en l’àmbit de la Miralda d’un àrea d’activitat econòmica amb edificis corporatius, oficines, comerços i un gran parc públic vinculat a llarg termini a la futura estació de ferrocarril soterrada a Alella.
En el procés d’aprovació del POUM ja només resta l’aprovació definitiva per part de la Generalitat de Catalunya i la seva publicació al Diari Oficial que esperem que es produeixi dins d’aquest any.
En definitiva, una proposta que consolida Alella com un poble de qualitat on viure encara millor.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s