El futur a les nostres mans. El Full 309

elfull309Afrontem uns mesos que seran transcendentals per al nostre futur col·lectiu. Una gran majoria ciutadana ha demostrat aquests darrers anys la seva ferma voluntat de decidir democràticament el nostre esdevenir com a país. Aquest 11 de setembre tornarem a omplir com mai els carrers de Barcelona per dir ben alt que votarem, i que som molts que volem per Catalunya un estat independent: per tenir millors oportunitats de progrés i benestar per als nostres fills, per assegurar la nostra cultura i per parlar de tu a tu amb els altres estats d’Europa i del món.
Les properes setmanes una àmplia majoria del Parlament aprovarà la llei de consultes i el President de Catalunya ens convocarà a les urnes pel proper 9 de novembre: votarem sí o no a la independència de Catalunya. Tot estarà preparat per votar, legalment, diguin el que diguin els poders de l’Estat espanyol.
I votarem. Ho farem amb normalitat, pacíficament, il·lusionats, per responsabilitat. I cadascú que vulgui votar ho farà a favor d’allò que cregui que és el millor. I tots respectarem el resultat del que decideixi la majoria. D’això se’n diu democràcia. Arriba l’hora de donar el millor de nosaltres per fer possible allò que l’Estat espanyol ens nega: decidir votant el nostre futur com a catalans. Ho farem. El repte és gegantí, les incògnites moltes, però tenim la convicció que ens en sortirem perquè el procés que hem posat en marxa és imparable. Tenim l’oportunitat de fer història i construir un nou país per donar-nos tots plegats un futur millor.
Els vostres representants polítics d’ERC+SxA i CiU en el govern d’Alella estem fermament compromesos amb el procés de Catalunya cap a la seva plena sobirania. Sabrem estar a l’alçada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s