Perseguint l’interès general. El Full 311

elfull311El bon govern d’un municipi, o com a mínim l’intent, requereix d’una combinació de decisions, accions i polítiques en una proporció gens senzilla d’aconseguir. El que sí que tenim molt clar és que tot allò que fem persegueix l’interès general i la millora de la qualitat de vida dels qui vivim al nostre poble.
És per això que al passat ple d’octubre vam aprovar inicialment les ordenances fiscals per a 2015 mantenint la línia dels darrers anys en que hem anat reduint la pressió fiscal. Per a l’any vinent hem tornat a abaixar l’IBI d’un 2% i hem anat a buscar en l’impost de vehicles de tracció mecànica la bonificació màxima legal, fins al 100% en el cas dels vehicles antics i del 75% per als vehicles elèctrics, mantenint el 50% per a aquells considerats poc contaminants.
Com som plenament conscients de l’esforç que significa fer front a l’IBI, enguany i per segon any consecutiu ara al mes de novembre, les persones majors de 65 anys i els més joves de 35 segons criteris de renda, i les famílies monoparentals i nombroses, podran accedir a unes línies d’ajuts que es referencien en l’Impost sobre Bens Immobles i que ajuden a reduir-ne l’impacte.
En paral·lel, ja hem adjudicat el nou servei de recollida de residus amb unes millores que tots podrem visualitzar, i hem tret a concurs els serveis de manteniment de l’enllumenat públic i de la neteja viària. Tots aquests serveis tenen un gran impacte sobre la qualitat de la via pública.
I mentrestant, i quan llegiu aquesta edició d’El Full estarem a punt o tot just haurem participat el 9 de novembre de manera massiva i pacífica en una demostració que la voluntat d’un poble no pot ser mai coartada per unes lleis injustes.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s