Un nou impuls per a Alella. El Full 312

elfull312El cicle pressupostari consta de quatre fases: elaboració, aprovació, execució i liquidació. Tot i que totes són importants i imprescindibles, una elaboració acurada, adaptada a terminis, que reculli amb rigor els ingressos, les despeses i les inversions en funció de les necessitats del municipi, i una aprovació que compti amb un ampli consens, afavoreixen una acurada execució que acaba comportant una correcta liquidació, durant els darrers onze anys sempre positiva. El pressupost municipal per a l’any 2015 neix amb aquestes característiques.
L’aprovació en el Ple del passat 27 de novembre aporta dos trets diferencials respecte a anteriors pressupostos: la data de l’aprovació, que permetrà que aquest sigui operatiu a partir de l’1 de gener, i el suport unànime de tots els grups municipals. Expressem el nostre agraïment a totes les persones que, des dels diferents àmbits, ho han fet possible.
Pel que fa al seu contingut, hem continuat apostant per prioritzar les partides destinades a millorar els serveis a les persones, rebaixant per tercer any consecutiu l’IBI i ampliant els col·lectius potencialment beneficiaris dels ajuts destinats a minorar el seu impacte econòmic. Hem incrementat la dotació de partides com els d’ajuts socials, programes i activitats per als adolescents i joves, servei de transport a domicili i hem continuat mantenint el 0,7% a cooperació internacional per posar alguns exemples.
En el capítol d’inversions, després de l’important esforç inversor de 2014, en aquest exercici invertirem prop d’1,4 milions en millores d’equipaments i espais públics del municipi, destacant la partida dedicada al nou equipament sociocultural.
La seva aplicació coincidirà en el temps amb la implementació de les millores d’eficiència energètica en l’enllumenat públic i de les noves concessions de gestió de residus i neteja viària.
En definitiva, un nou impuls per a Alella.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s