Amb els deures fets. El Full 313

elfull313Els mandats municipals són de quatre anys. Un temps que es pot fer llarg o molt curt. Un termini però, en el que els qui tenim l’oportunitat de governar al servei dels nostres conciutadans anem desplegant allò que vam proposar a les eleccions municipals i totes aquelles coses que sense haver-se destacat en aquell moment suposen una millora del dia a dia de la gent, tant en serveis com les necessàries actuacions en la via pública i equipaments municipals.

És per això que arribant al final d’aquest mandat, i no per qüestions electoralistes com algú voldria imaginar o entendre, ens apressem a finalitzar tot allò en que portem mesos quan no anys treballant-hi. Fa uns dies hem dut a terme la pavimentació del carrer Guilleries en el seu tram d’Alella, durant les properes setmanes veureu com es finalitza l’arranjament de l’espai d’estacionament i contenidors al carrer Àfrica, o el parc infantil a la Serreta, i es comencen les adequacions dels parcs del Canonge i del carrer les Heures, les obres de manteniment i millora del pavelló, l’enderroc de l’antic Casal d’Alella, es comencen a substituir àrees de contenidors, i moltes de les llumeneres i bombetes de l’enllumenat viari, comencen les obres de la nova Oficina d’Atenció a la Ciutadania o, si tot va com ha d’anar, la urbanització de la connexió per a vianants a Mas Coll entre Cal Duch i Can Pareras, entre d’altres.
La culminació d’una feina de llarg recorregut que consolida la millora continua del nostre poble amb la que estem compromesos.

No vull tancar aquest escrit sense donar les gràcies a totes aquelles persones i entitats que van participar a la gravació del videoclip de la cançó Ets Alella el passat dissabte 13 de desembre i a tothom qui durant aquest darrer mes de l’any amb les seves accions sigui tant organitzant com donant han demostrat la solidaritat del nostre poble. Us desitgem un feliç any 2015!
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s