Entre tots fem Alella. El Full 316

El 13 de juny eelfull316s durà a terme el ple de constitució del nou Ajuntament, tot seguint la voluntat expressada a les urnes el passat 24 de maig per la ciutadania. Aquest consistori serà el desè des de la recuperació de la Democràcia.

Enguany s’ha produït un fet gens habitual al nostre poble. La gent amb els seus vots ha donat la majoria absoluta a la candidatura d’Esquerra Republicana de Catalunya + Sumem per Alella, de la que n’he estat el seu cap de llista. Ens hem de remuntar al 1987 per trobar l’únic antecedent d’aquesta circumstància, en aquell moment a la candidatura conjunta de CiU i ERC.
Els 13 regidors i regidores elegits per la ciutadania afrontarem un mandat ple de reptes, que han d’aprofundir en el model de poble que s’ha desenvolupat els darrers anys i que ha comptat amb un amplíssim consens, manifestat en els diferents plenaris del darrer mandat. Els desafiaments com a país seran encara més gegantins i en definiran el nostre futur, segurament com mai abans.

Aquestes properes setmanes tindrem moltes oportunitats de trobar-nos pel poble, parlar i compartir un munt d’activitats lúdiques, esportives o culturals. Tot just passades les eleccions ja ho hem fet amb alguns i algunes de vosaltres en el marc de les Jornades per a la Gent Gran i el dinar d’homenatge a la vellesa, i segur que coincidirem en algun moment a les festes de final de curs de les escoles, a l’Alella desfila, l’Aplec de l’Arròs, el sopar de final de curs de Can Lleonart, la Festa del Joc i l’Esport o la revetlla de Sant Joan entre d’altres, aquest mes de juny.

Entre tots fem Alella, seguim-ne fent una comunitat cada vegada més viva.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s