Tardor decisiva. El Full 318

elfull318Arrenquem el setembre a màxima intensitat. A la Festa de la Verema, que enguany excepcionalment se celebra el primer cap de setmana de mes, li seguirà una Diada amb un nou repte per al sobiranisme i que a l’hora donarà el tret de sortida a la campanya electoral per a les eleccions del 27 de setembre al Parlament de Catalunya. Unes eleccions on una part de la societat del nostre país plantegem la desconnexió d’Espanya i la constitució d’una república catalana que ens doti de les eines necessàries per fer més i millors polítiques públiques per a la ciutadania d’aquest país.

A nivell local les properes setmanes i fins a finals d’any seran també molt importants. El projecte del nou Espai Cultural d’Alella aprovat inicialment i presentat públicament a finals de juliol s’haurà d’aprovar definitivament i licitar les seves obres aquest mes de setembre. En aquest període també esperem tenir notícies positives sobre el futur de la Torre del Governador. Elaborarem les ordenances fiscals, preveient no apujar la pressió fiscal, i el pressupost per a 2016 que consolidarà les polítiques de millora dels serveis a les persones i de l’espai públic dutes a terme aquests darrers anys.
Però aquesta tardor introduirem dos elements nous en l’àmbit de la gestió municipal. El primer serà la posada en funcionament del Consell de Poble, l’òrgan consultiu més ampli de participació i deliberació integrat per representats de totes les entitats del poble i consells sectorials. I el segon serà la redacció i aprovació del Pla d’Actuació Municipal, el document que definirà les accions a dur a terme per part del govern d’Alella durant tot el mandat. Unes propostes que
aprofundiran la participació ciutadana i la transparència de l’acció de govern.

Deixa un comentari