Una nova eina de governança. El Full 319

elfull319Amb la voluntat de millora contínua que marca la nostra manera de fer, introduïm una nova eina per a la governança del nostre poble. Aquest passat 1 d’octubre el Govern ha aprovat inicialment el Pla d’Actuació Municipal (PAM), un document estratègic de planificació, que recull quins són els objectius, les línies a seguir, els projectes i les accions més rellevants que configuraran l’acció del Govern municipal per al mandat 2015-2019. Esdevé el compromís públic i comú amb la ciutadania d’aquest govern i, per tant, és fruit de la seva visió sobre la situació, necessitats i perspectives del nostre poble i dels seus ciutadans i ciutadanes. Aquest PAM pretén romandre obert i flexible per adaptar-se a un entorn tan canviant i dinàmic com l’actual. És la primera vegada que ens dotem d’aquesta eina i per l’Ajuntament suposa un nou repte que cerca millorar la gestió i incrementar la transparència en l’acció municipal.

Aquest document està basat en l’acord de govern signat per Esquerra Republicana de Catalunya + Sumem per Alella i Alella Primer – Candidatura de Progrés el passat 12 de juny de 2015. El PAM ha estat aprovat inicialment per la Junta de Govern Local i obrim un període entre el 5 i 25 d’octubre per tal que la ciutadania, les entitats i la resta de grups municipals puguin fer aportacions que seran valorades per part del govern local per a la seva possible inclusió. El document sorgit d’aquest procés serà presentat al Consell de Poble, que es constituirà per primera vegada aquesta tardor, i posteriorment serà portat al Ple del nostre Ajuntament per tal d’aprovar-lo definitivament.

Per últim voldria felicitar-nos com a ciutadania per l’altíssima participació en les darreres eleccions al Parlament. Votéssim el que votéssim, vam ser 5885 persones, un 82,68% del cens, que vam exercir el nostre dret a decidir el futur de Catalunya.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s