Equilibre, realisme i ambició. El Full 321

elfull321L’1 de desembre hem aprovat inicialment el pressupost municipal per a 2016. Uns comptes que donen continuïtat a la feina duta a terme per aquest Ajuntament els darrers anys. Un pressupost que enguany arriba als 13,3 milions d’euros, un 12,60% més que l’any 2015. Hi ha dos aspectes que marquen la línia estratègica del nou pressupost.

El primer és la incorporació de més recursos humans en posicions claus per tal d’aconseguir una major eficiència en el funcionament de l’organització amb l’objectiu de poder oferir un millor servei a la ciutadania. Després de molts anys de contenció i ajustos en l’estructura de la plantilla, el 2016 dotem l’Ajuntament d’una millor estructura per afrontar els nous reptes tan polítics com els imposats per la nova legislació.

El segon és la dotació d’1,7 milions d’euros per a la construcció del nou Espai Cultural i la instal·lació de grades retràctils i elements tècnics de la seva sala polivalent. Al ple, vam aprovar també l’adjudicació d’aquestes obres amb una baixa del 35% sobre el preu de sortida que significa un estalvi de prop d’un milió d’euros sobre el cost inicialment previst. En l’àmbit de la inversió cal destacar que es destinarà mig milió d’euros més en la millora de la via pública i de diferents equipaments municipals com són el pavelló, l’escola Fabra, Can Magarola o el Mercat.

Pel que fa als ingressos, aquests venen definits pel manteniment de la fiscalitat després de tres anys consecutius de descensos, per un increment en la previsió de majors ingressos provinents dels impostos vinculats a la transmissió d’immobles i la construcció, i pel possible nou endeutament que aniria destinat a finançar el nou Espai Cultural.

Un pressupost equilibrat, realista i a l’hora ambiciós per continuar millorant el nostre poble.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s