La decisió de la CUP 

Tot aquest temps he estat en silenci, respectuosos amb les CUP i el seu procés de decisió, creient que compartíem l’objectiu d’assolir una república per a Catalunya per poder fer un país socialment més just.

Molta gent va votar les CUP el 27S creient que serien la garantia per tal que el procés anés endavant. I finalment ens poden fer perdre la millor de les oportunitats dels darrers 300 anys. Aquells qui ho volien canviar tot, avui han fet feliços aquells qui no volen que res canviï.

Mas i Convergència tampoc no són de la meva predilecció. És més, tampoc ells han avant posat els interessos del país als seus. Però no podem assolir la independència sense ells i la part de la societat que representen. És impossible.

I ens trobem avui en aquest punt, més de tres mesos després d’haver obtingut un clar mandat de la ciutadania i dos mesos després de la esperançadora resolució del Parlament que va obtenir 72 vots a favor. 

Però, per arribar a la decisió de les CUP d’avui no calia haver perdut tant de temps. Què han estat negociant durant tres mesos? Negociant per no assumir davant l’assemblea els resultats de la negociació.

Els principis irrenunciables estan molt bé però a vegades cal posar el bé de la col·lectivitat per endavant i les CUP, lamentablement, no ho han fet.

Ningú va dir que el camí fos senzill. No tots els dies es vol fer néixer un nou estat. El dia d’avui no ens pot fer defallir. Ara sabem amb qui no podem comptar, com a mínim amb una part. Seguirem treballant incansablement per assolir la República Catalana. Jo m’hi comprometo.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s