In memoriam. El Full 324

elfull324El passat 28 de febrer ens va deixar Salvador Artés i Llovet. Fou alcalde d’Alella des de 1999 i fins al 2003, a més de primer tinent d’alcalde d’aquest Ajuntament entre 1995 i 1999, i regidor a l’oposició des de 2003 i fins a 2007.

Dotze anys de dedicació al seu poble des de l’Ajuntament que eren continuació d’una dilatada trajectòria al servei d’Alella. En Salvador Artés va ser un activista de la seva història i cultura. Va ser una de les persones impulsores de les Festes del Mil·lenari que van ser origen de la Festa de la Verema i de l’Aplec de l’Arròs. Vinculat a la Revista Alella des dels seus inicis l’any 60, fou president de l’Associació Cultural Revista Alella durant molts anys i fins al 1995. Membre destacat de la Parròquia, fou també president de l’associació Amics de la Masia Museu de Can Magarola i molts anys membre del patronat de la Fundació Germans Aymar i Puig. President del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Alella entre 1999 i 2007. Els darrers anys fou impulsor de la restauració de l’Espai Golfes de l’Església.

Des de la diferència política, i en alguna qüestió des de la discrepància, sempre hi va haver un gran respecte i reconeixement mutu. Les dues intervencions sens dubte més destacables de la seva obra de govern com alcalde van ser finalitzar les obres de soterrament de les rieres i la reurbanització del casc antic. El poble que coneixem no seria com és ara sense la seva petjada.

L’any 2003 vaig tenir l’honor de succeir-lo en ser escollit alcalde d’Alella.

Descansa en pau Salvador.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s