Transparència. El Full 326

elfull326El Segell InfoParticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local és una certificació que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona des de l’any 2013 a partir de les avaluacions als webs municipals que publiquen una informació que facilita que qualsevol ciutadana o ciutadà tingui coneixement sobre qui són els representants polítics del seu municipi, com gestionen els recursos col·lectius i quines formes de participació posen al seu abast. Es tracta d’una marca de qualitat que dóna garanties de confiança i credibilitat a les persones.
 
L’Ajuntament d’Alella vam recollir el passat 20 d’abril aquesta certificació per tercer any consecutiu. Una certificació que només han rebut 61 dels 948 ajuntaments de Catalunya, sis menys que l’any anterior degut a l’increment d’indicadors a complir exigits que han passat de 41 a 52.
 
La consecució d’aquest Segell ha estat voluntat política del govern d’Alella des de la seva instauració, però no l’hauríem aconseguit mai sense el treball infatigable d’alguns dels treballadors municipals. I el mèrit no està en aconseguir-lo una vegada, sinó en mantenir-se. Aquest mateixos treballadors han fet possible tenir un dels Portals de Transparència més complets del país, la seu electrònica activa, l’Oficina Virtual d’Atenció Ciutadana amb més de 125 tràmits informats i 65 de tramitació en línia, i haver digitalitzat tot el circuit de la despesa.
 
Encara queda molta feina amb l’objectiu d’incrementar la transparència i la digitalització del nostre Ajuntament. Aquest és un dels motius per a la dotació de la figura de la gerència pública. Amb la voluntat política i la bona disposició de les persones que treballen al servei de la ciutadania d’Alella, perseverarem en l’actitud de millora continua que ens ha mogut tot aquest temps.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s