Nova etapa a la policia local. El Full 330

elfull330El passat divendres 30 de setembre vaig signar un decret d’Alcaldia pel qual delego en el tinent d’alcalde Frederic Salas la responsabilitat de l’àrea de Participació Ciutadana, a la vegada que assumeixo personalment l’àrea de Civisme i Seguretat Ciutadana.

La participació ciutadana és un dels eixos vertebradors i transversals de l’acció de govern d’aquesta mandat. L’experiència i la trajectòria del primer tinent d’alcalde en el món associatiu del nostre poble, seran claus per a totes les accions i canvis a desenvolupar en aquest àmbit en endavant.

El mateix dia, i després d’haver aprovat el ple del 29 de setembre una reestructuració en els llocs de treball del comandament de la Policia Local, vaig nomenar, per la via d’urgència, Josep Antoni Gómez com a nou sots-inspector coordinador de l’àrea de Civisme i Seguretat Ciutadana. El nou cap de la policia local prové del cos de Mossos d’Esquadra. Amb 24 anys de trajectòria i condecorat en diverses ocasions, els darrers 10 anys ha estat el cap de l’Àrea Central d’Informació Exterior de la Policia de Catalunya.

També per la via d’urgència, vaig nomenar Tomàs Casas com a número dos del cos, ocupant la posició de nova creació de sergent. El fins ara caporal té una trajectòria de més de 35 anys a la Policia Local.

La combinació d’experiències i coneixements d’aquest dos comandaments al capdavant del conjunt de professionals de la nostra policia, comportarà un millor funcionament del cos que revertirà en un millor servei a la ciutadania.

Creiem en la seguretat ciutadana com a element fonamental per al desenvolupament de qualsevol societat i per a la igualació de drets. Creiem en una policia local al servei de la ciutadania. Actuem en conseqüència.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s