L’hora de la veritat. El Full 340

Escric aquestes línies tot just una setmana després dels atemptats a La Rambla de Barcelona i al passeig marítim de Cambrils. Consternació i dolor van ser els primers sentiments. Orgull per la resposta de la gent i dels cossos de seguretat i serveis mèdics i d’emergències el següent. No tenim por.

Ha arribat l’hora de la veritat. Aquest proper 1 d’octubre es· tem tots cridats a participar del referèndum per a l’autode· terminació de Catalunya. Una fita que marcarà l’esdevenidor del nostre país.

Lamentablement des de l’Estat espanyol no hi ha hagut la més mínima voluntat d’aportar cap solució ni arribar a cap mena d’acord per tal de resoldre la reivindicació d’amplis sectors de la societat catalana que s’han manifestat molt massivament, per sis vegades des de la manifestació del 10 de juliol de 2010, amb el lema «Som una nació. Nosaltres decidim», en contra de la sentència del Tribunal Constitu· cional que va retallar l’Estatut d’Autonomia aprovat per les Corts espanyoles i votat en referèndum per la ciutadania de Catalunya.

Arribats aquí el Govern i el Parlament de Catalunya ens con· voquen a votar quin futur volem per a nosaltres i els nostres descendents, amb la legitimitat que els confereix haver estat elegits per part de la ciutadania d’aquest país amb aquest compromís electoral.

A Alella votarem amb tota normalitat, on sempre i com sem· pre. Ningú no impedirà que exercim el nostre dret.

Us convido a participar de la que és la major decisió col· lectiva de les nostres vides. La història ens jutjarà.

Votem i decidim!


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s