Anunci de la meva decisió per a les eleccions municipals de 2019

Us vull anunciar la meva decisió de no optar a l’alcaldia a les eleccions municipals que se celebraran el proper 26 de maig de 2019. Quan arribi la data, hauran estat quatre mandats en els que hauré tingut l’honor de ser l’alcalde d’Alella.

Abans de res, vull agrair-vos a tants i tantes de vosaltres la confiança que m’heu fet al llarg d’aquests quinze anys en que he pogut servir al meu poble.

Aquesta és una decisió presa de fa temps, a consciència, amb serenor, i pensant en el millor tant per Alella com per a mi. Amb la tranquil·litat de qui creu haver fet els deures, convençut d’haver transformat Alella en un poble millor i més just per viure.

L’ampliació de l’escola Fabra, l’escola de La Serreta, el complex esportiu de la piscina, els habitatges públics de lloguer de Cal Doctor i el Canonge, el nou espai d’Arts Escèniques Casal d’Alella, Can Manyé, el projecte de la futura biblioteca,  el Servei d’Atenció Domiciliària o el taxi a demanda, el Festival d’Estiu i Músics en Residència, els ajuts agroambientals, les accions envers l’enoturisme o la Xarxa d’Emprenedoria i Talent d’Alella són algunes de les fites d’aquests anys.

Setze anys on he liderat el canvi a Alella. Canvi de maneres de fer, canvi que ha fet d’Alella un poble més sostenible, més modern, més cohesionat i més actiu. Però sempre mantenint l’essència de poble. I ho he fet els dos primers mandats des d’ERC + La Garnatxa, i els dos darrers des d’ERC + Sumem per Alella amb uns equips de persones, servidors i servidores públiques, que sempre hem avantposat l’interès d’Alella per davant del nostre, i a qui els vull agrair la seva dedicació i entrega al poble, així com també agrair especialment a totes les treballadores i treballadors, i persones col·laboradores del nostre Ajuntament.

Aquest mes de juliol l’assemblea local d’Esquerra Republicana de Catalunya triarà una nova persona per encapçalar el nostre projecte per Alella. Ella i el grup de persones que l’acompanyaran comptaran amb el meu total i absolut suport. Elles són la garantia de continuïtat i de renovació del nostre projecte per Alella.

Fins al darrer dia del mes de juny de l’any vinent, exerciré la meva responsabilitat i compromís, i donaré el màxim de les meves capacitats per seguir desplegant el model de poble que hem fet conjuntament amb totes i tots vosaltres.

Encaro amb il·lusió un futur incert encara, compromès fins al final de mandat, i agraït per l’oportunitat que m’heu donat tots aquests anys. Segueixo i seguiré sempre a disposició del meu poble.

Una salutació,

Alella, 4 de juliol de 2018


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s